Välj en sida

Tjänster

VVS-installationer

Alla slags VVS-installationer utförs åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Tecknar ni ett serviceavtal får ni inte bara snabb hjälp, som serviceavtalskund prioriterar vi er i tidsplaneringen och ger er rabatterade priser. Perfekt för till exempel bostadsrättsföreningar och företag.

Värmepannor & värmepumpar

Är det dags att ersätta det gamla oekonomiska sättet att värma ditt hus med en modern lösning? Vi hjälper dig gärna med att gå igenom alternativen just för dig. Vi gör kompletta installationer av värmepannor och värmepumpar. Vi ombesörjer installation utav några av marknadens mest effektiva produkter.

Badrumsrenovering

Vi vill att din investering i badrummet ska motsvara dina förväntningar. Visioner ska omvandlas till verklighet! En renovering sätts oftast igång efter en rejäl dos av inspiration. Kanske den kommer från någon modern inredningstidning eller ett besök i någon butiksutställning? Andra objekt kanske bara måste renoveras på grund av vattenskador eller så har årens slitage satt sina spår.

Köksrenovering

VVS är en viktig del vid en köksrenovering. Vänd er till oss för att få hjälp allt som har med vatten och avlopp att göra. I det moderna köket kan det betyda en hel del insatser. För att kunna planera såväl köksrenoveringen som dess kostnader på ett korrekt sätt är det alltid bra att kontakta oss i ett så tidigt skede som möjligt.

Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Kontakta oss nedan för en kostnadsfri offert så återkommer vi inom kort!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Värmlands VVS Service AB

Baldersvägen 15
663 33 Skoghall

Forsbrogatan 5
662 34 Åmål

Telefon: 070-86 80 920

E-post: kontakt@varmlandsvvs.se